VAPAAPAININ
SM-KISATAPAHTUMA
17.-19.11.2023

PAJULAHTI

Perjantai 17.11.2023 Pojat U-15 ja U-20
Lauantai 18.11.2023 Miehet ja Tytöt U-15 ja U-20
Sunnuntai 19.11.2023 Tytöt ja pojat U-17

Kisajärjestäjän WWW-sivut

Mukkulan Riento on 85-vuotias lahtelainen seura, jonka lajeina ovat paini ja ikämieslentopallo. Seuran alkuperäinen nimi oli Merrasjärven Metsot.
Lentopallo on kuulunut Riennon lajeihin koko ajan. Paini oli Mukkulan Riennon vahva laji vielä 80-luvulla, mutta vähitellen toiminta hiipui.

Painin uusi tuleminen alkoi toukokuussa 2021 vappuattona. Mukkulan Riennon tukemana painitoiminta saatiin uuteen nousuun. Tällä hetkellä seurassa toimii nassikkapaini, painikoulu ja kisaryhmä. Kahdessa vuodessa kisaryhmän painijat ovat ovat painineet 10 SM-mitalia ja yhden PM-mitalin.

Aktiivisen toiminnan ansioista Mukkulan Riento sai Vapaaainin SM-kisatapahtuman järjestettäväkseen marraskuussa 2023.  Seuran aktiivisten talkoolaisten ja vanhempien tuella järjestämme vuoden 2023 suurimman painitahtuman Suomessa Lahden Pajulahdessa.”

Lahti – kaupunki, joka pysyy liikkeessä. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja kansainvälisesti tunnettu talviurheilun sydän. 120 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksista nauttia arjesta ja vapaa-ajasta. Urheilun ystäville, kulttuuri-ihmisille, luonnon kävijöille ja lapsiperheille löytyy tekemistä vuoden jokaisena päivänä. Lahti on erityisesti liikunnasta ja urheilusta nauttivan paratiisi. Lahden urheilukeskuksessa sijaitsevat hyppyrimäet, stadion, urheiluhallit ja kesäaikaan avoinna oleva maauimala. Urheilukeskuksesta pääset Salpausselkä Geoparkiin, joka on UNESCO Global Geopark -kohde. Lahden seudulla on yli 1 000 kilometriä ulkoilureittejä, joilla liikkua maailmanluokan puitteissa. Vuosittaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia on Lahden seudulla yli 200. Maastonmuodot ja maisema ovat ihanteelliset aktiiviseen elämäntapaan harrastaa, osallistua ja käydä tapahtumissa.
Liikuntakeskus Pajulahti on Lahdessa sijaitseva Suomen ainoa virallinen Olympia- ja  Paralympiavalmennuskeskus. Tarjoamme huippuolosuhteet harjoitteluun ja valmennukseen. Liikuntatilamme mahdollistavat tavoitteellisen harjoittelun sekä virkistys-liikunnan. Käytössänne ovat mm. Pajulahti-halli, uimahalli, liikuntahallit, kuntosali, jäähalli, kamppailu- ja voimistelusali sekä jalkapallokentät. Päärakennuksen uudistetulla kuntosalilla sijaitsee Palautumiskeskus, joka soveltuu niin huippu-urheilijan kuin arki- liikkujankin harjoittelusta palautumisen tehostamiseen ja kuntoutukseen. Vastuullisuus on merkittävä osa Pajulahden toimintaa, ja olemmekin toteuttaneet vastuullisuusohjelman edistääksemme luonnon monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta, hyvinvointia ja alueellista elinvoimaa.